Работата на Apple по митичната самоуправляваща се кола  от години

...
Работата на Apple по митичната самоуправляваща се кола  от години
Коментари Харесай

Apple все повече се отдалечава от идеята за самостоятелна кола

Работата на Apple по митичната самоуправляваща се кола  от години буди огромен интерес, въпреки в това време да протича най-вече при затворени врата. Самото поделение, отдадено на Project Titan към този момент претърпя няколко разтърсвания и промени както в управлението, по този начин и измежду работещите. Сега екипът е изправен пред следващата рецесия, откакто Apple удостовери, че още 200 чиновници са освободени от плана. Поне част от тях ще бъдат трансферирани към други начинания в компанията, измежду които машинното образование.

През предишния август Apple притегли някогашния вицепрезидент на Tesla Дъг Фийлд, който да оглави Project Titan. Въпреки това, работата по умната кола е все по този начин надалеч от привършване. В един миг компанията призна, че е сменила фокуса от основаването на революционен автомобил към създаването на системи и съставни елементи за самостоятелни коли.

В същото време машинното образование стана много по-важно за Apple напоследък. Днес компанията употребява технологията в Siri, както в лицево, по този начин и във фото различаване.

Колкото до умните коли, Apple се лимитира в направата на минибусчета с самостоятелен потенциал за потребностите на своя кампус.

 

hicomm.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР